Mancini Beni İstemeyebilir

Galatasaray'ın kaptanlarından Sabri Sarıoğlu, sarı-kırmızılı takımdaki geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2014 16:29
Mancini Beni İstemeyebilir

Galatasaray Futbol Takımı'nın kaptanlarından Sabri Sarıoğlu, sarı-kırmızılı kulüple hiçbir zamansözleşme sorunu yaşamadığını, yönetim kurulunun mukavelesini uzatmak istemesi halinde buna "hayır" demeyeceğini söyledi.

Sabri Sarıoğlu, yaptığı açıklamada, sözleşmesi, Spor Toto Süper Lig'de sezon ikinci yarısı ve UEFA Şampiyonlar Ligi "Top 16" turundaki Chelsea eşleşmesinin yanı sıra birçok farklı konuda görüşlerini aktardı.
Uzun ve zorlu bir devre arası kampı geçirdiklerini anlatan deneyimli futbolcu, "Hazırlıkların çoğumaçlarla geçti. İnşallah buradaki çalışmaların karşılığını sezon sonunda alır ve mutlu sonaulaşırız" derken, 2+1 yıllık sözleşmesinin kalan opsiyonlu 1 yılı için kulüple henüz herhangi bir görüşme yapmadığını söyledi.

Sözleşmesiyle ilgili şu ana kadar bir görüşme olmadığını anlatan deneyimli futbolcu, "Olursa karşılıklı oturup anlaşırız. Zaten hiçbir zaman Galatasaray'la sözleşme sorunu yaşamadım. Sabri Sarıoğlu, Galatasaray sayesinde buralara geldi. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hocamız ve yönetim kurulumuz sözleşme uzatmak isterse buna 'hayır' demem" diye konuştu.

"Benimle ilgili alınacak karara saygı duyarım"
Sezon sonunda sözleşmesindeki opsiyonun Galatasaray Kulübü tarafından kullanılmayacağıyönünde basına yansıyan haberlere değinen Sabri, bu konuda kendisine iletilen bir şey olmadığını, alınacak her türlü karara da saygı duyacağını aktardı.

Kulüp tarafından sözleşme yenilenmeyeceği konusunda kendisine hiçbir şey bildirilmediğini net olarak söyleyebileceğini vurgulayan Sabri, "Sezon sonunda hoca beni istemeyebilir, yönetimkurulu sözleşme uzatmayabilir. Buna saygı duyarım ama henüz konuşulan bir şey yok.Haberlerin çoğu yalan. Kimse bu yalan haberlere inanmasın. Futbolun içinde her şey olabilir ama kalacaksam veya ayrılacaksam saygı çerçevesinde olması gerek. Allah herkese hayırlısını nasip etsin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.