MANGO Açıldı

Tekstil perakendesinin öncü moda tekstil firması MANGO Isparta Iyaşpark AVM’de açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2014 18:03
MANGO Açıldı

MANGO En güzel koleksiyonları ile kapılarını Isparta ve bölge halkına açtı.
Iyaşpark AVM’de 800 m2 de hizmet verecek olan MANGO mağazası içerisinde kadın ve çocuk konseptleri yer alıyor. Mango’yu farklı kılan unsur, oldukça belirgin olan konsepti olarak lanse ediliyor. MANGO konsepti, kendi tasarımlarından doğan ürün, kalite ile uyumlu ve birleşik bir marka imgesi arasındaki ilişkiye dayanmaktadır. Modern ve şehirli kadını günlük ihtiyaçları doğrultusunda giydirmek, MANGO firmasının uyguladığı formül olarak belirlenmiş. Bu, Mango’nun ticari anlamdaki başarısı ve uluslararası prestijinin anahtar noktalarından biri. Mango mağazası, ürünleri müşterileri ile en rahat şekilde buluşturmaya olanak sağlamak amacıyla minimal ancak marka konseptini yansıtan unsurlarla bezenmiş bir dekorasyona sahip. MANGO hazırlanan koleksiyonları müşterilerin beğenesine sunmak üzere, müşterilerin alışverişin tadını çıkarmasına imkan verecek hoş bir ortamda Isparta ve bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Mango’nun Türkiye’de 110 ,Dünya’da toplam 2750’nin üzerinde satış noktası bulunuyor. Hedefi ise en yeni trendleri kaliteli ve olabilecek en uygun fiyatla müşterilerle buluşturmak.

MANGO’nun ürün yelpazesinde gündüzden geceye, akseusarlara ve son olarak MANGO Sports ve Intımates ile iç giyim ve spor giysilere varan geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.Bunun yanı sıra HE by MANGO erkek giyim koleksiyonu, genç ve modayı yakından takip eden erkeklere takım elbiseden günlük giyim ve aksesuarlara varan bir çeşitlilik arz etmektedir. MANGO KIDS koleksiyonu 3-12 yaş çocukların her okazyona uygun kombin ve aksesuarlarına yer vermektedir..En yeni olarak lanse edilen koleksiyonlardan VIOLETA by MANGO, bayanlara güncel trendler ışığında hazırlanan, 40-52 beden arası moda ürünler de sunmaktadır.

Bölgenin lider AVM’si Isparta Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi yapmış olduğu anketlerle AVM’de en çok istenilen marka olan Mango’yu Isparta ve bölge halkı ile buluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.