MANGO Eylül’de Iyaşpark’ta

Tekstil perakendesinin öncü moda tekstil firması MANGO Isparta Iyaşpark AVM’de açılmak için gün sayıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2014 10:34
MANGO Eylül’de Iyaşpark’ta

Eylül ayında kapılarını Ispartalılara açacak olan MANGO, mağaza dekorasyonu için hummalı bir çalışmanın içerisine girmiş bulunmakta.

MANGO, kadın ve erkek için giysi ve aksesuar tasarımı, üretimi ve satışı konusunda faaliyet gösteren, uluslararası ölçekte prestije sahip çok uluslu bir firmadır. Iyaşpark AVM’de 800 m2 de hizmet verecek olan MANGO mağazası içerisinde kadın ve çocuk konseptleri yer alacak.

Mango’yu farklı kılan unsur, oldukça belirgin olan konsepti olarak lanse ediliyor. MANGO konsepti, kendi tasarımlarından doğan ürün, kalite ile uyumlu ve birleşik bir marka imgesi arasındaki ilişkiye dayanmaktadır. Modern ve şehirli kadını günlük ihtiyaçları doğrultusunda giydirmek, MANGO firmasının uyguladığı formül olarak belirlenmiş. Bu, Mango’nun ticari anlamdaki başarısı ve uluslararası prestijinin anahtar noktalarından biri. Şu an MANGO tüm dünya geneline yayılmış 107 ülkede 2415’i aşkın mağazaya sahip.

MANGO mağazası, hazırlanan koleksiyonları müşterilerin beğenesine sunmak üzere, müşterilerin alışverişin tadını çıkarmasına imkan verecek hoş bir ortamda Isparta ve bölge halkına hizmet vermeye hazırlanıyor. Bölgenin lider AVM’si Isparta Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi yapmış olduğu anketlerle AVM’de en çok istenilen marka olan Mango’yu Isparta ve bölge halkı ile buluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.