Mantar Üreticisi Bilgilendirildi

Mantar Üreticisi Bilgilendirildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2016 15:45
Mantar Üreticisi Bilgilendirildi

Yaptığı kültür mantarı yetiştiriciliğiyle adından sıkça söz ettiren Sarıidris Beldesi, diğer ilçelere de örnek olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl açılan mantar yetiştiriciliği kursunun ardından beldede tekrar kurs düzenlendi. Kültür mantarı yetiştirmek isteyen üreticiye yönelik düzenlenen kurslarda bilgilendirmeler yapıldı. Beldede ikinci kez yapılan mantar yetiştiriciliği kursu bugün sona erdi.

BELDEYE EKONOMİK KATKI SAĞLADI

Düzenlenen kurslarda emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Ramazan Pala, "mantar belde ekonomimize önemli bir girdi sağladı. Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz mantar yetiştiriciliği kursunu bu yıl tekrar düzenledik. İlçe Tarım Müdürlüğümüzden gelen ziraatçılarımız üreticiyi mantar yetiştiriciliği hakkında bilgilendirdi. Düzenlenen bu kursta emeği geçen İŞKUR İl Müdürümüz Hüseyin Ergin'e, Tarım İlçe Müdürümüz ve personeline teşekkür ediyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.