Manuş Baba ile Doyumsuz Müzik Ziyafeti

Manuş Baba ile Doyumsuz Müzik Ziyafeti

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2017 23:08
Manuş Baba ile Doyumsuz Müzik Ziyafeti

Süleyman Demirel Üniversitesi “Çaylaklar Günü”nün ilk gününde renkli görüntülere sahne oldu. 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı’nda binlerce hayranıyla buluşan Manuş Baba, iki saat süren konser boyunca doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu.

 

 “Yalan” ve “Gitme” şarkılarıyla muhteşem bir giriş yapan Manuş Baba, öğrencilere şu kelimelerle seslendi: “Güzel hanımlar,  yakışıklı beyler, hepiniz hoş geldiniz. Dilerim hatırası bol bir akşamı çok güzel şarkılar söyleyerek geçireceğiz. İyi ki geldiniz, iyi ki şuan buradasınız, iyi ki bizleri yalnız bırakmadınız. Gönülden bin minnet,  bin hasret çok teşekkür ederiz.”   

 

Kendine özgü tarzı ile yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba, “Bir Islık Çal”, “Derin Derin Sevdalara Dalarsın”, “Haberin Var Mı?”, “Evlerinin Önü Yonca” gibi şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi.

konser1.jpg

konser2.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.