MARİM’den Yeşil Etiket Eğitimi

Asya meyve suları ve Marim’in ortaklaşa düzenlediği Green Tag (Yeşil Etiket) Projesi kapsamında Boğazova Köylerinden (Tepeli, Eyüpler, Balkırı, Yukarı Gökdere, Serpil, Kırıntı)katılan çiftçilere Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğünde meyvecilikte s

Yayınlanma:
MARİM’den Yeşil Etiket Eğitimi

Asya meyve suları ve Marim’in ortaklaşa düzenlediği Green Tag (Yeşil Etiket) Projesi kapsamında Boğazova Köylerinden (Tepeli, Eyüpler, Balkırı, Yukarı Gökdere, Serpil, Kırıntı)katılan çiftçilere Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğünde meyvecilikte sulama konulu eğitim semineri verildi.

Proje kapsamında daha önce Bitki sağlığı, ilaçların insan ve çevre sağlığına etkisi, hastalık ve zararlılarda ilaç dayanıklılığı, entegre mücadele, ilaçlamalarda yapılan hatalar ve çözüm önerileri hakkında eğitimler veren MARİM, yine aynı proje kapsamında “meyvecilikte sulama” konulu eğitim semineri verdi.

Ziraat Mühendisi Halit Yıldız tarafından verilen eğitimde, sulama yöntemleri ve nasıl yapılması gerektiği gibi konularda bilgiler verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.