‘Markasına Güvenenlerin Şovuna İhtiyacımız Yok’

Isparta’nın gururu Emrespor’un içinde bulunduğu sıkıntıyı değerlendirilmeye çalışıldığını iddia eden teknik patron Hakan Şimşek, ünlü futbolcu Oktay Dereli’ye verdi veriştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2012 11:27
‘Markasına Güvenenlerin Şovuna İhtiyacımız Yok’

Şimşek, kulübün yıpratılmaya çalışıldığını belirterek, “Markam var diye kendisine güvenen insanların şovuna ihtiyacımız yok. Emrespor’un kaybedecek vakti de yok. Ortaya vaatler döken insan, kulübü sevabı ile günahı ile alır” dedi.

DERELİ SEN TAKIMI ALSAN KAÇ YAZAR?’
Teknik Adam Şimşek, ünlü futbolcu Oktay Dereli’yi hedef aldığı açıklamasında, “İki hafta önce şehrimize büyük şaşa ile gelip ama maalesef boş çıkan bir süreç yaşadık. Takıma hoca olmaya mı yoksa kulübü almaya mı geldiler bir belirsizlik içindeydi? Gelen arkadaş hem borçsuz hem de süper lige çıkarma vaatleri ile geldi. Ayrıca ismini ortaya koyacağını iddia etti. Bu takımın isme değil, icraata ihtiyacı var” cümlelerine yer verdi.

“TSE’DE OKTAY DERELİ DİYE MARKA YOK”
Kendisinin marka olduğunu söyleyen Oktay Dereli’ye net bir cevapla karşılık veren Şimşek, “Kendisinin marka olduğunu söyleyen şahıs icraatta kendini komik duruma düşürdü. Marka olduğunu söyleyen şahısın ne markası olduğunu bilmiyorum, Kaldı ki ben, Türk Standartları Enstitüsü’nde Oktay Dereli diye bir marka da duymadım. Bunu bilen varsa bana bir söylesin.

Bu kulübün bir ismi vardır, bilmiyor ise söyleyeyim: “Isparta Emrespor”. Kimse de bu kulüpten büyük değildir. Hem kulübü borçsuz istiyorsun hem de yapamayacağın vaatlerde bulunuyorsun. Bu vaatlere bizim burada boş vaatler deniyor. Kamuoyunu oyalamaya hiç gerek yok. Biz Isparta şehri olarak yardım kampanyası başlatalım senin biriken parayı da hesabına yatıralım, sen daha rahat çalış. Yok böyle bir şey” dedi.

TALİPSEN SEVABI İLE GÜNAHI İLE TALİP OL
Emrespor’un klasikleşen şovlara tok olduğunun altını çizen Hakan Hoca, şöyle devam etti, “Bir şeye talip oluyorsanız sevabı ile günahı ile talip olursunuz. Burada hoca olarak ilk önce üyesi olduğumuz bazı kurumlar tarafından tepkiyle karşılanmasını isterdim. Arkadaş kulübü almaya mı gelmiş yoksa hocamı olmaya gelmiş? Bu kulübün bir hocası var zaten adı da; Hakan Şimşek. Bilmeyenler böyle bilsin. İki yıllık mukavelem sürecinde elimden geldiğince Isparta çocuğu olarak elimden geleni hizmete sunmaya çalışacağım. Takdir edilir veya edilmiez. Ben bu kadar ceafayı çekiyor isem sefasını da kişiliğine marka hırsı bürünmüş kimseye de sürdürmem”

ARTIK MÜTEVAZİ OLAMAYAĞIM
Bu kadar olumsuzluklar içerisinde iyi bir şeyler yapmaya çalışırken kafasında bazı planlar yapanlarda yanlış yolda olduklarının farkına varılması gerektiğini ifade eden Şimşek, “Kimse bundan sonra kusura bakmasın, mütevazi olamayacağım” dedi.

“UMARIM EMRE MAHALLESİ GEREKİNİ SÖYLER”
Bütün sorunlara zamanı gelince Emre Mahallisi’nin gereken cevabı vereceğini ümit ettiğini söyleyen Şimşek, şöyle devam etti, “Sorunların Bu yapılan şovun gerek internet sitelerinde gereks şehrimizde reklamdan öteye geçmediğini düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile çok borcu olmayan kulübümüzün sorunlarının çözülmesi gerekirken böyle suni gündemlerin kulübe ve futbolculara hiçbir faydasının olmadığını da defalarca anlattım ve anlatmaya da devam edeceğim. Sadece bazı emeller peşinde olan insanların araç olarak Emrespor’u kullandığını düşünüyorum. Umarım Emre Mahallesi’de zamanı geldiğinde herkese gereken cevabı verir”

CAMİADA FUTBOLCULARIMIZDA ETKİLENDİ
Futbolcuların mücadeleden yorulduğunu da cümlelerine etkileyen Şimşek, “Bugüne kadar çok yalanlar döndüğü için camiamızda, futbolcularımızda bu konulardan oldukça etkilendi. Bu kadar olumsuzluğun olduğu bir ilde bana göre takımın bulunduğu konum gayet iyi. Bunu hocası olduğu için söylemiyorum. Bütün tanıdığım spor kamuoyu bizi bu konuda takdir ediyor. Ama maalesef başka emelleri olan insanlar bizi karalama adına taktir etmiyorlar. Bu işin teknik tarafı bizi ilgilendirir. Geri kalan, satılıp, satılmayacağı ile ilgili konular yöneticilerin insiyatifindedir. İnşallah şehrimiz ve takımımız için daha ciddi ve gerçekten bu işi günahı ile sevabı ile kabullenecek insanlar gelir. Beni rahatsız eden bölümü, bu tür şovların hocası başında olan ve çoğu toplumdan övgüler toplayan ve başarılı olduğumuza inandığım bir konuda amaçlarının ne olduğunu bilmediğim kişilerce karıştırılmaya çalışılmasıdır” şeklinde konuştu.

“SÖZLEŞMEMİ FESH EDER GİDERİM”
Başarısız olduğunda sözleşmesini fesh edip gideceğini söyleyen Şimşek, “Ben hiçbir yere göbeğimden bağlı değilim. Başarısız olduğumu düşündüğümk zaman sözleşmemi fesh edip gitmesini de bilirim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu belirsizliğin bir an evvel giderilmesini isitiyoruz. Gidişat sağlıklı duruma getirilmez ise, Emrespor’u ikinci yarıda daha büyük problemler bekliyor” şeklinde konuştu.

HAKAN ŞİMŞEK OLMASAYDI?
Bugün takımın başında başka teknik adam olsaydı futbolcuları maça çıkma konusunda ne kadar ikna edebilirdi bilinmez ama takım futbolculrının deyimi şöyle, “ Hakan Hoca’nın iknaları ile maçlara çıkıyoruz. Ancak onun da sabrı tükeniyor. Bundan sonrası için gerenler yapılmazsa Isparta profesyonel bir takımı daha kabedecek”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum