Matbaalar Caddesi Esnafların Onayı İle Yenileniyor

Matbaalar Caddesi Esnafların Onayı İle Yenileniyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2020 11:23
Matbaalar Caddesi Esnafların Onayı İle Yenileniyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaflarla buluşmasını sürdürüyor. Başkan Başdeğirmen bu kez Matbaalar Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Toplantıda esnaflar Kaymakkapı Meydanı ve Kültür Sitesi çevresinde yapılan düzenlemenin matbaalar caddesinde de yapılmasını talep ettiler. Ardından yapılan anketten caddenin yenilenmesi kararı çıktı. Çalışmalar Cumartesi günü başlıyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaflar ile buluşmasını sürdürüyor. Başkan Başdeğirmen bu kez de Matbaalar Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçireceği tüm projelerde esnaflar ile vatandaşların görüşlerini alan Başkan Başdeğirmen, bu kez Matbaalar Caddesi esnafından gelen cadde düzenlemesi talebi ile ilgili esnaflarla ile fikir alışverişinde bulundu.

Pandemi sürecinin zorluklarına rağmen Kaymakkapı Meydanını bitirme aşamasına getirdiklerini belirten Başkan Başdeğirmen, Kültür Sitesinin çevresinin de düzenlendiğini ifade etti.

Kültür Sitesi çevresinde yapılan düzenlemenin ardından Matbalar Caddesindeki 60 esnaftan da aynı düzenlemenin caddelerinde olması için dilekçe geldiğin söyleyen Belediye Başkanı Başdeğirmen, “amacımız sizin onayınız ile burayı düzenlemektir. Yoksa güzel iş yapacağız derken sizi mağdur edersek, mutlu olmayız” dedi.

MATBAALAR CADDESİNDE ÇALIŞMA YAPILIP YAPILMAMASI İLE İLGİLİ ANKET YAPILDI
Amaçlarının matbaalar caddesinde farklılık yaratmak olduğunu ve böylelikle esnafların işlerini artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Başdeğirmen, “siz onay verirseniz, her sokakta 1 hafta kalmak şartıyla burayı yenileyeceğiz. Bunun için bir anket yapacağız. Çıkacak karara saygılıyız” diye konuştu.

Başkan Başdeğirmen’in konuşmasının ardından esnaflara ‘çalışma yapılsın mı, sonraya mı ertelensin’ şeklinde anket dağıtıldı.

91 ESNAFTAN 83’Ü CADDELERİNİN YENİLENMESİNİ İSTEDİ
Esnaflar anketleri doldurdu. 91 esnafın katıldığı anket sonucuna göre 83 esnaf caddelerinin bu ay içerisinde yapılmasını istedi. Bunun üzerine Başkan Başdeğirmen, “91 esnaftan 83’ü caddenin yenilenmesini istedi. Sadece 8 kişi Kasım ayında yapılmasını istemiş. Biz burada yarının bir fazlasını arıyorduk. Ancak çok büyük farkla esnaflarımız bu caddenin yenilenmesini istediler. Bu karara saygı duyuyoruz Ve cumartesi günü çalışmalarımıza başlıyoruz. Her caddede bir hafta kalmak şartıyla 25 gün içerisinde Matbaalar caddesinin tamamını yeniliyoruz” diye konuştu.

“İLK KEZ BİR BELEDİYE BAŞKANI SORUNLARIMIZI DİNLEMEK İÇİN CADDEMİZE GELDİ”
Caddelerinde ilk kez bir belediye başkanının sorunlarını dinlediğini belirten esnaflar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Esnafların talebi doğrultusunda Matbaalar Caddesindeki çalışmalar Cumartesi günü başlayacak. Ve 25 gün içerisinde Matbaalar Caddesindeki çalışmalar tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum