Mavi Gül Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Mavi Gül Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2018 09:23
Mavi Gül Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Mavi Gül Kreş ve Çocuk Kulübü, tanışma kahvaltısı geleneğini bozmadı. Hafta sonu okul kurucuları, yöneticiler, öğretmenler ve öğrenci velilerinin katıldığı kahvaltı programı renkli görüntülere sahne oldu. 

Geçtiğimiz pazar günü Mavi Gül Kreş ve Çocuk Kulübü; geleneksel tanışma ve kaynaşma amaçlı kahvaltı etkinliğini, Gökçay Ada Restaurant’ta yaptı.

Velilerin tamamına yakını kahvaltıya katıldı. Kurucu müdürlerden Orhan Mavi, Aysel İnce ve Bahri İnce kahvaltıda hazır bulunarak ev sahipliği yaptılar. Kurucu müdürlerden Orhan Mavi, konuşmasında “velilerimizle birebir yapılan görüşmelerde memnuniyetin yüzde yüz olduğunu görüyorum. Hedefimiz iyi insan yetiştirme yolundaki temel davranışları kazandıran eğitimi vermek. Bu alanda fark yaratarak, özgüveni yüksek mutlu çocukluk dönemi yaşatırken akademik yönden de başarıyı sağlamak” dedi. 

Kurucu müdürlerden Aysel İnce ise standartlarının yüksek olduğunu, eğitim yönünden başarı sağlamış ülkelerden Finlandiya’nın eğitim sistemini bizzat giderek incelediğini, sistemin Türkiye şartlarına uyarlayarak özgün bir program yaptıklarını belirtti. İnce, “Ayrıca doğa dostu çocukların yetişmelerini hedefliyoruz bu nedenle TEMA Vakfı’nın eğitim programını da çalışıyoruz. Çocuklarımız uzun vadede tüketimden çok üretken düşünebilen, tasarruf bilinci taşıyan, yaratıcı düşünce doğrultusunda keşifler yapabilen, oyunlar üretebilen, doğru sorular ile cevapları araştıran bireyler olacaklar. Uluslar arası projeler çalışan anaokulu ve kreşte çocukları mutlu eden aktiviteler yaptıklarına; spor akademisi mezunu öğretmenleriyle bünyelerinde bulunan termal havuzda kışın dahi yüzme aktivitesi yaptıklarına ve jimnastik eğitimleri ile de çocukların beden gelişimlerini geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı. 

“Aramızda bulunan tam zamanlı İngilizce öğretmeniyle çocukların dil öğrenme yolundaki ilk basamakları sağlam temeller üzerine kurulmakta, oyunlarla, eğlenerek öğrenmeyi esas olarak görmekteyiz” şeklinde açıklamalarda bulanan Aysel İnce, “öğrenme yolundaki arkadaşlarımız alanlarında uzman, her birinin çocuk sevgisiyle meslek aşkını yaşıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.