Mavi Gül Kreş ve Anaokulu Okul Öncesi Eğitimde Lider

Mavi Gül Kreş ve Anaokulu Okul Öncesi Eğitimde Lider

Yayınlanma:
Mavi Gül Kreş ve Anaokulu Okul Öncesi Eğitimde Lider

Özel Mavi Gül Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübü kalite standardını Avrupa değerlerine yükseltti.

Eylül ayında sorumlu müdürleri Aysel İnce’yi Fillandiya’ya göndererek, eğitimlerini aldıran Mavi Gül Kreş ve Anaokulu çocukların kişiliklerinin oturduğu dönem olarak kabul edilen 0-6 yaş aralığına eğitim kalitesiyle damgasını vurdu.

Geçtiğimiz dönem ile disiplinler arası ilişki kurarak kendilerine özgün programları yaptılar. Çalıştıkları uluslararası Aflatun projesi ile de özgüveni yüksek, ilkokula hazır anaokulu öğrencilerini yılsonu etkinliği ile mezun ettiler.

Bu yılda yeni eğitim öğretim dönemi için hazırlıklarını tamamlayan Mavi Gül Kreş ve Anaokulu bünyesinde tam zamanlı  PDR uzmanı, İngilizce öğretmeni,  yine alanlarında uzman, sınıf ve  grup öğretmenleri ile yaz kış yüzme, satranç, jimnastik, müzik, halk dansları ve modern danslar, drama, scamper, mekatronik, ekoloji, Türkçe dil etkinliği, ses eğitimi, konuşma terapisi,  fen doğa çalışmaları, değerler eğitimi gibi çalışmalar yapıyor. 

Geçen sene uluslararası eflatun projesini çalışarak, çocuklarında sosyal sorumluluk ve finansal liderlik alanında istendik davranışlar geliştirerek, proje dahilindeki çocuklarının 30’ar lira kazanmalarını sağladılar. Böylelikle çocuklarına kazanma ve yardım etme duygusu yaşattılar. Sosyal sorumluluk ve finansal okuryazarlık bilinci yönünde kazandırılması gereken hedef davranışlar proje süresince gerçekleştirildi.

Mavi Gül Anaokulu ve Kreş yine bu sene disiplinler arası ilişkili, çoklu zeka kuramına göre, half –day sistemi İngilizce; stem, scamper,  yaparak yaşayarak,  öğrenci merkezli, ve değerler eğitimini de içeren kendilerine özgü programlarını yaparak eğitim öğretim dönemine başladı. 

Mavi Gül Anaokulu ve Kreş Mutlu çocuk stratejileri doğrultusunda; mutlu öğretilerle eğlenceli bir yıl içinde, öz güveni yüksek, yaratıcı zekasını aktifleştiren davranışlar kazandırmayı planladı. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.