Mayıs Ayı Oturumları Başladı

İl Genel Meclisi, mayıs ayı oturumları başladı. Osman Zabun başkanlığında yapılan ilk toplantıda, gündeme alınması istenen önergeler, okundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2012 12:02
Mayıs Ayı Oturumları Başladı

İl Genel Meclisi, mayıs ayı oturumları başladı. Osman Zabun başkanlığında yapılan ilk toplantıda, gündeme alınması istenen önergeler, okundu. Bunlar arasındaki göç konusunun genel görüşmeye açılması kararı alındı. Ayrıca bu ayki mecliste Kent Konseyi konusu da masaya yatırılacak. Meclisin konseye üye belirlemesi işlemi de gerçekleştirilecek.
 
İl Genel Meclisi’nin bu ay görüşeceği konular arasında, Sümer Halı Fabrikası’nda bulunan makine-teçhizatların Yalvaç Belediyesi’ne devrine yönelik, meclis kararı da bulunuyor. Hatırlanacağı üzere, Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, ilçede bu makineleri kullanacağını açıklamış ve iktidar partisi milletvekillerinin de devreye girmesiyle Özelleştirme Yüksek Kurulu, bu talebi kabul etmişti.
 
Meclisin mayıs ayı gündeminde, Damgacı Sokak’taki tarihi evin, kadın derneklerine tahsisi de bulunuyor. Kadınların sosyal hayata girebilmesi ve dernek faaliyetlerini yürütebilmesi için Türk Kadınlar Birliği, Türk Anneler Derneği, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği ve Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı’na birer oda tahsisi, meclisçe görüşülüp karara bağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.