Mazbatasını Aldı

MHP yeni Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz’ın da katıldığı toplantı da İl Başkanı İsa Yalçın’dan mazbatasını aldı.

Yayınlanma:
Mazbatasını Aldı

Yeni başkan Yılmaz a mazbatasını veren Yalçın “şimdiye kadar yapılan kongreler içerisinde sonuç itibari ile en net ve tarafların da sonuçlarını kabullendiği bir kongre olmuştur. Kazanan ekip olarak yapılması gereken sadece delegenin değil tüm üyelerimizin oyunu almış bir ekip gibi disiplinli bir şekilde çalışmaktır. Dinamik bir ekip oluşturuldu. Önümüzde Türkiye’nin yol ayrımı diyebileceğimiz bir seçim var. Bir dakikamızı bile boş bırakmadan çalışmalarınıza hemen başlayacağınıza, herkesi kucaklayarak ,kapınızı herkese açacağınıza inanıyorum. Başta Başkanımız Vedat Yılmaz olmak üzere tüm yönetimi tekrar kutluyor başarılar diliyorum “diyerek yeni yönetimi kutladı.

Mazbatasını alarak makamına oturan Vedat Yılmaz ise tüm delege ve teşkilata teşekkür ederek “Oturduğumuz makamın görev ve sorumluluklarının bilincinde bir ekip olarak MHP’yi yerelde ve ulusal bazda bir adım daha ileriye taşımak adına and içtik. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah utandırmasın yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yeni yönetim şu şekilde
Önder Topçu
Hasan Aydemir
Nurşen Oturak
Soner Tunç
Harun Akyol
Teoman Özbarlas
Ceylani Eskici
İsmail Çağlı
Servet Türk
Ramazan Yumak
Sinan Aydın
Ayşegül Okan
Ahmet Özdemir
Rıdvan Özden
Nazlı Bölükbaşı
Ahmet Aydoğdu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.