Mazot Hırsızları ‘Kim Vurdu’ya Gitti!

Vatan Mahallesi’nde mazot hırsızlığı yaptıktan sonra polis ve jandarma tarafından uzun süre kovalanan minibüslü 3 hırsızdan biri, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla vuruldu. Yaralı zanlı hastaneye kaldırılırken diğer zanlılar ise gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2013 12:33
Mazot Hırsızları ‘Kim Vurdu’ya Gitti!

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32 DUYURDU....

Isparta’da mazot hırsızlığı yaptığı iddia edilen 3 kişi polis ve jandarmanın uzun kovalamacası sonunda Eğirdir Yolu’nda yakalanabildi.

Ajans32 Haber Merkezi'nin aldığı bilgilere göre, olay önceki gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi.
Vatan Mahallesi’nde çok sayıda araçtan mazot hırsızlığı yaptıkları iddia edilen Ö.Ş. – A.G. ve Y.D., polisi görünce kaçmaya başladı.

Polisin takibi sırasında Isparta’da Eğirdir Karayolu istikametine yönelen 3 şüpheli, kullandıkları 07 plakalı minibüsle doğru hızla kaçmaya çalıştı.
Olayın haber verilmesi üzerine bütün ekipler harekete geçti.

Şüphelilerin Isparta-Eğirdir Karayolu istikametine kaçması üzerine durum Jandarma ekiplerine bildirildi.

Kaçtıkları esnada 07 plakalı minibüsten aşağıya çaldıkları mazot bidonlarını atan hırsızlar, Eğirdir Yolu güzergahında görev yapan Bölge Trafik ekiplerinin kaza yapmasına neden oldu.

Şüphelileri birlikte takip eden polis ve jandarma ekipleri, Eğirdir yolu üzerindeki bir petrol istasyonu yakınında araçtan inerek kaçmaya çalışan 3 şüpheliden Ö.Ş.’yi vurarak etkisiz hale getirdi. Yaklaşık yarım saat süren kovalamaca şüphelilerden birinin vurulmasıyla son buldu.

Polis ve jandarma, mazot hırsızlığı yaptığı iddia edilen 3 kişiden ikisini gözaltına aldı. Kovalamaca esnasında vurulan Ö.Ş. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralı zanlının, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

A.G. ve Y.D. isimli iki zanlı, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Ö.Ş.’nin ise kendine geldikten sonra polis tarafından söz konusu olayla ilgili ifade verdiği belirtildi. Sağlık durumu iyi olan Ö.Ş.’nin tedavisi devam ediyor.

Öte yandan mazot hırsızlarının jandarma ya da polis tarafından vurulmasıyla ilgili sağlıklı bir açıklama yapılmadı.

Gayri resmi kanallardan edinilen bilgilere göre ise, zanlının yanlışlıkla vurulduğu söyleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.