McDonald’s Isparta’da

Fast-food kültürünün önemli isimleri arasında yer alan Mc Donald’s 203. şubesini Isparta’ya açtı. Başkan Günaydın’ın kestiği kurdele sonrasında Ispartalılara merhaba diyen Mc Donald’s Isparta’da 25 kişiye istihdam sağladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2012 13:41
McDonald’s Isparta’da

McDonald's Türkiye, Isparta mağazasını Kültür Sitesi'nde hizmete açtı. Birkaç ay önce yaptıkları inceleme sonucu Isparta’ya şube açmaya karar veren Amerika’nın fast food devi McDonald’s dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın da katıldığı törenle hizmete girdi.



Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kurdela kesimi öncesinde yaptığı kısa konuşmada “Gençlerimizin sevdiği bir damak tadı. Bir dünya markasının Isparta’da da yer alması bizleri oldukça mutlu etti. Hayırlı olsun” dedi.



Açılış sonrasında yetkililer tarafından mutfak kısmını da gezen Başkan Günaydın, “Mutfak gerçekten hijyenik. Tertemiz, teknolojik bir yapıyla çalışılıyor. Ben bunları görünce mutlu oluyorum” diye konuştu. Yetkililer çalışma prensipleri hakkında da başkan Günaydın'a bilgiler verdi.



McDonald’s Operasyon Bölge Müdürü Levent Küçükoğlu’da Isparta şubesinin 300 metrekare alan üzerine 2 kat olarak hizmet verdiğini ve Türkiye’deki 203. restaurant olarak açıldığını belirtti. Yaklaşık 25 kişiye istihdam sağlayan şubenin bu rakamı önümüzdeki günlerde daha da artıracağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum