Mecit Uysal Dünya İkincisi Oldu

Her yıl değişik ülkelerde düzenlenen Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası bu sene 13-15 Ekim tarihleri arasında Muğla Dalyan’da yapıldı. Müsabakalara Isparta Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Mustafa Mecit Uysal’da 60 kg’da katılırken Dünya ikincisi olma başarı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2017 16:09
Mecit Uysal Dünya İkincisi Oldu

Türkiye’nin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyan organizasyona 17 ülkeden 350 sporcu katıldı. Isparta Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Mecit Uysal’da, güreş antrenörü Fatih Ziftci nezaretinde müsabakalarda 60 kg’da ter döktü. Rakiplerini teker teker geçen Uysal, finalde İranlı rakibi İri Reza Shırazı ile karşılaştı. Çekişmeli geçen karşılaşmanın sonunda Uysal, Dünya ikincisi olma başarısını gösterdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Elde edilen başarıdan dolayı kulübümüz yönetici ve hocaları ile sporcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.