Meclis Başkanı Öner'e 'Gel Artık' Dedi

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, iki aydır yeni Halkla İlişkiler Binası'na taşınmayan CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'i aradı ve yeni binaya geçmesini istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2014 17:42
Meclis Başkanı Öner'e 'Gel Artık' Dedi

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, iki aydır yeni Halkla İlişkiler Binası'na taşınmayan CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'i aradı ve yeni binaya geçmesini istedi. Öner, yeni binaya geçmesi konusunda resmi bir yazının gelmesi halinde taşınacağını söyledi.ajans32

Vekiller iki ay önce yeni Halkla İlişkiler Binasına taşınırken CHP IspartaMilletvekili Ali Haydar Öner tek başına eski binada kalmayı tercih etti. Meclis Başkanı Çiçek, Öner'i telefonla aradı ve yeni binaya geçilmesi konusundaki görüşlerini iletti. Öner de, yeni binanın sakıncalarını dile getirdi.

Edinilen bilgiye göre Çiçek de, "Siz de valilik yaptınız, gittiğiniz yerdeki yapıların tamamını benimsemiyor olabilirsiniz ama fiili bir var, artık yapacağımız bir şey yok, zorunluluk var. Artık siz kaldınız, o binaya ilişkin çalışmalar yapacağız" dedi. Öner de, "Bu bina yıkılmayacak değil mi?" diye sordu. Öner, resmi bir yazı gelirse, taşınması konusunda bir bildirimde bulunulursa yasalara uyacağını ifade etti. ANKA'nın sorularını yanıtlayan Öner, "İlk niyet yıkmaktı. O binalar yıkılmamalı" dedi.

Amacına ulaştığını ifade eden Öner, "Bir zorunluluk olmadıkça taşınmayacağım demiştim. Buranın yıkılmaması birinci amaçtı. Taşınmam konusunda bir resmi yazı gelirse, bildirim olursa taşınacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum