Meclis Toplantısı Yapıldı

Yalvaç Belediye Meclisi aylık olağan toplantısı yapıldı. 11 meclis üyesinin katıldığı toplantıda gündemdeki 7 madde görüşülerek karara bağlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2011 16:19
Meclis Toplantısı Yapıldı

Yalvaç Belediye Meclisi aylık olağan toplantısı yapıldı. 11 meclis üyesinin katıldığı toplantıda gündemdeki 7 madde görüşülerek karara bağlandı.
    
Belediye Başkanı Tekin Bayram başkanlığında yapılan toplantıda ilk gündem maddesi olarak Rüştü Mumcu'ya ait trampa talebi görüşüldü ve bu konuda Encümene yetki verilmesi kararlaştırıldı.
    
Belediye Başkanının 21- 26 Mart tarihleri arasında yapacağı İtalya gezisi görüşüldü. Madde bir çekimser, üç ret oyuna karşılık yedi oy ile kabul edildi.
    
Bir başka gündem maddesine göre, Belediye Sicil Amirleri Yönetmeliği ile Kent Konseyi Kurulmasına ilişkin maddeler de oy çokluğu ile meclisin onayını aldı.
    
Kültür Merkezi önündeki meydana isim verilmesi konusu ise, komisyonun toplanamaması ve öneri isim belirleyememesi nedeniyle bir sonraki meclis toplantısında isim önerisinin yapılmasına karar verildi. Ayrıca bu konuda Meclis Üyesi Mustafa Demirden'in ''Halk Meydanı'' ismi önerisi de, görüşülmek üzere komisyona havale edildi.
    
Toplantı sırasında Başkan Tekin Bayram, Meclis Üyesi Ramazan Bakır'ın istifa dilekçesini okutarak, konu hakkında meclise bilgi verdi.
    
Başkan Bayram, kendisiyle yaptığı görüşmede istifanın iş değişikliği nedeniyle olduğunu, herhangi bir siyasi neden taşımadığını belirterek istifasının kabul edildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.