Meclis Üyeleri Çalışmaları İnceledi

Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, meclis üyelerine belediyenin sürdürdüğü çalışmaları gezdirdi.

Yayınlanma:
Meclis  Üyeleri Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanı Tekin Bayram, 2012 Faaliyet Raporu sunumu sırasında getirdiği öneri üzerine Faaliyet Raporunda yer alan çalışmaları ve halen devam eden mevcut çalışmaları yerinde göstermek üzere meclis üyelerine yönelik bir gezi düzenledi. Dokuz meclis üyesinin katıldığı toplantı öğle yemeği ile başladı. Öğle yemeğinde Başkan Tekin Bayram’ın konuğu olan üyeler, ardından topluca belediyenin tahsis ettiği otobüse binerek çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan ve üyeler sırasıyla Görgü Mahalle’de sürdürülen yol ve bordür çalışmaları, Borsa İlköğretim Okulu yanında bulunan ve çocuklara özel oyun alanları olarak örnek düzenlenen çocuk parkını, Bağlar Mahallesinde yeni imara açılan alanlardaki yeni yol açılması çalışmalarını, Kent Ormanını, Zafer Mahallesinde yeni inşa edilen özürlü okulu ve kreş inşaatını, Kaş Mahalledeki Osmanlı Hamamı Restorasyon çalışmalarını, serada sürdürülen gül çeliği ve tüplü fidan üretim çalışmalarını, çevre yolundaki yeni otogar bölgesini, Sümer Halı Fabrikası inşaatını, tabakhaneden açıkta gelen atık su arkının kapalı kanala alınması çalışmalarını, Sanayi mahallesindeki park ve bordür çalışmalarını, Belediye tarafından inşa ettirilip Zümra Tekstil’e işletme için kiralanan fabrikayı, Kızılca Mahallesi arkasındaki yeni imara açılan alanlardaki yeni yol açılması ve alt yapı çalışmalarını, teras park yapılan alandaki çalışmaları, yeni Hastane inşaatı ve hastaneye ulaşımı sağlayacak Müderris Mahallesinden açılacak yolların güzergahlarını ve Keçe Evi’ni yerinde gezip incelediler.

Son olarak Yalvaç Anlatan Meydanda bulunan ve yeni yapılan Augustus Maketi’ni inceleyen üyeler, Başkan Tekin Bayram’dan maket hakkında da bilgi aldıktan sonra geziyi sonlandırdılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum