Meclisden Yeni Araç Filosuna Onay Çıktı

Isparta Belediyesi şehrin hizmetinde kullanılmak üzere başlatmış olduğu araç filosuna yeni bir filo daha eklemeyi hedefliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2012 11:04
Meclisden Yeni Araç Filosuna Onay Çıktı

Bundan önce farklı aylarda almış olduğu araç filosuna bir yenisini daha eklemek için kolları sıvadı.

Bu vesile ile Belediye Meclisi Plan Bütçe Komisyonu aldığı kararı meclise sundu. Mecliste bu kararı oy çokluğu ile kabul ederek araçların alınmasına vize verdi.

Plan Bütçe Komisyonu Belediye işlerinin aksamaması ve hizmetlerin daha iyi, hızlı, verimli ve ekonomik yürütülmesi için talep edilen araçlardan 1 adet Grayder (küçük) 1 adet ham yol silindiri, 1 adet asfalt silindiri, 1 aret hidrolik delici (vogondiril) 2 adet mini akskavatör, 5 adet kaya damperli kamyon, 5 adet damperli kamyon, 4 adet 7.5 tonlu kamyonet, 1 adet 15-25 ton kapasileti galvanizli tankerin satın alınması uygun gördü.

Bu araçların alınması için de iller bankasına borçlanma yetkisi verilmesi için meclisten onay aldı. Bu karar doğrultusunda belediye araç filosunu biraz daha genişletmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.