Meclisin Laptopları AKP'de Kullanıldı

MHP Grup Sözcüsü Kerem Araz, İl Genel Meclisi Başkanı AK Partili Ali Bolat'ın meclisin itibarını zedelediğini söyledi, gündemi sarsacak iddialarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2015 11:03
Meclisin Laptopları AKP'de Kullanıldı

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile İl Genel Meclisi AK Parti Grubu arasındaki 'takas' tartışması giderek büyüyor. İl Genel Meclisi'nin Böcüzade Parkı'ndan 11 bin 795 m2'ye karşılık Kaymakkapı'daki Özel İdare taşınmazısının takas teklifine kızan ve başta İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat olmak üzere meclis grubuna çeşitli eleştirilerde bulunan Belediye Başkanı Günaydın'a AK Parti grubunun tepkisi sert olmuştu.

AK Parti Grubu'na cevap İl Genel Meclisi'nin MHP Grubu'ndan geldi. Grup Sözcüsü Kerem Araz, Günaydın'a 'meclisin itibarı var' eleştirisinde bulunan Meclis Başkanı Ali Bolat'a ağır yüklendi. Birkaç örnek veren İnşaat Mühendisi Araz, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat'ın meclisin itibarını zayıflattığını ileri sürdü. İşte o açıklamalar:

SİYASİ SEBEPLERLE
İŞYERİ MÜHÜRLENDİ
"İl Genel Meclisi Başkanlığı makamında tarafsızlığını yitiren, sadece AKP’li üyelerin başkanı olan Sayın Ali Bolat’ın geçtiğimiz hafta içerisinde yaptığı basın açıklamasını esefle okuduk, izledik.

Sayın Ali Bolat meclisin itibarından bahsetmiş. Sayın Belediye Başkanımızın meclisi itibarsızlaştırdığını beyan etmiş. Atabey Belediye Başkanı AKP’li Tevfik Atasoy, Atabey MHP İl Genel Meclis Üyesi Aziz Eraslan’ın işletmesini siyasi sebeplerle kapatırken sayın Ali Bolat neredeydi? Bu meclisin itibarını zayıflatmıyor mu? Bir meclis başkanı meclis üyesinin haklarını bu konuda savunmayacak da, ne zaman savunacak. Ali Bolat neden korkuyor?

LAPTOPLAR AK PARTİ
SEÇİM MERKEZİ'NE
İl Özel İdaresi’nce İl Genel Meclisi oturumlarında kullanılmak üzere tahsis edilen bilgisayarların 7 Haziran seçimlerinde AKP Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hizmetine verilmesi ne derece doğrudur. Bu meclisin itibarını zayıflatmıyor mu?

SERGİ VE KONGRE MERKEZİ
NEDEN BOŞALTILMIYOR?
Takası düşünülen yerin bitişiğindeki Süleyman Demirel Kongre Merkezi'nde kiracıdan dolayı İl Özel İdaresi'nin maddi olarak büyük kayıplar vardır. Benim önerim Meclis Başkanı Ali Bolat bu konuda Özel İdare'ye gelir getirecek inisiyatifi ivedi bir şekilde ortaya koymalıdır.
Biz verdiğimiz önergelerimizde Isparta’ya ilçelerine, kasabalarına ve köylerine hizmet istiyoruz. Yunanistan için hizmet istemiyoruz. Bu hizmet taleplerimizin reddedilmesi meclisin itibarını düşürmüyor mu?"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum