Mecliste Tarihi Anlar

Mecliste Tarihi Anlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2017 10:23
Mecliste Tarihi Anlar

İl Genel Meclisinin Mart ayın 1 'inci .Birleşimi İl Genel Meclisi toplantı salonunda Ali Bolat Başkanlığında gerçekleşti. Mecliste tarihi anlar yaşandı Mecliste uzun aradan sonra ilk kez MHP’nin önergesi Ak Partililer tarafından kabul edildi.

İl Genel Meclisi Mart ayı ilk birleşimi bugün yapılan meclis toplantılarıyla gerçekleştirildi .Meclisin bugün ki ayağında Ak Partili ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri tarafından önerge verildi. Meclisin en dikkat çekici olayı ise uzun aradan sonra Ak Partili üyelerin MHP tarafından verilen önergeyi kabul etmesi oldu.Kabul edilen önerge sonrası MHP kanadı Ak Partili üyeleri alkışladı. İl Genel Meclisi Mart ayı ilk birleşimi bugün yapılan meclis toplantılarıyla gerçekleştirildi. Mecliste yapılan yoklamada Ak Partili üyeler burada yanıtı yerine evet derken diğer partilerin meclis üyeleri burada diye yanıt verdi. Yapılan yoklamanın ardından Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri tarafından önergeler sunuldu.

Yapılan oylamalarının ardından önergeler oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısının bir diğer dikkat çeken olayı ise Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Akan’ın meclise sunduğu önergenin uzun aradan sonra ilk kez Ak Parti meclis üyeleri tarafından kabul etmesi oldu. Meclis Üyesi Süleyman Akan’ın önergesinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından MHP kanadı Ak Partili meclis üyelerini alkışladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.