Meddem Hastanesi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Op.Dr. Beşir Andaç Aksoy’da Meddem Hastanesini tercih etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2017 16:48
Meddem Hastanesi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Bugüne Kadar birçok başarılı operasyona imza atmış olan ,  Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op.Dr. Beşir Andaç Aksoy’da Meddem  Hastanesi Ailesine Katıldı.

Uzun yıllardır  Isparta halkına hizmet eden, gerek  Eğridir Kemik hastalıkları hastanesinde yaptığı  başhekimliği,  gerekse yaptığı  birçok başarılı operasyon  ile Isparta bölge halkının sevgisini kazanan Op.Dr. Beşir Andaç Aksoy Meddem hastanesinde Hasta kabulüne başladı .

Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Kumru  Aygül   yaptığı açıklamada “ Op.Dr. Beşir Andaç AKSOY’un  kadrolarına dahil olmasından memnuniyetini belirterek, Dr bey Isparta’nın yakından tanıdığı ve hasta odaklı yaklaşımı ile oldukça başarılı ve sevilen bir hekimi , kendisi ile beraber  olmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.”

Meddem Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Kumru Aygül ,  çok yakında kadrolarına farklı branşlarda   bir çok Akademik ve Uzman hekimin de dahil olacağı müjdesini verdi.

Op. Dr. Andaç Aksoy Kimdir?

1977 Diyarbakır’da doğdu. Daha sonra ailesinin Mersin’e taşınması ile Mersin’de büyüdü. Akdeniz Üniversitesi  Tıp Fakültesinden  İhtisaslı, 2001 yılından bugüne kadar, Eğirdir Kemik Hastanesi’de içinde olmak üzere, Yalvaç Devlet Hastanesi, Isparta Devlet Hastanesi ve özel bir hastanede görev yaptı.

Evli ve 1 erkek çocuk sahibi Op. Dr. Beşir ANDAÇ AKSOY ayrıca profesyonel dalış eğitmeni, yıllarca basketbol oynadı, su altı fotoğrafçılığının yanı sıra kayak ve motorsiklet tutkusuda hobilerinin arasında Kendisine Meddem Hastanesinde başarılar diliyoruz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.