Medine Ünsal, Türkiye Şampiyonasında 2’ci Oldu

Medine Ünsal, Türkiye Şampiyonasında 2’ci Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2018 09:38
Medine Ünsal, Türkiye Şampiyonasında 2’ci Oldu

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Edirne'de düzenlenen Kuşak Güreşi Gençler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

07-08 Ağustos tarihlerinde  Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 75. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların ardından, madalya ve kupa töreni düzenlendi Şampiyonanın takımlar sıralamasında, erkeklerde  Konya birinci, Sakarya ikinci, Burdur üçüncü olurken, kadınlarda ise Edirne birinci, Sakarya ikinci ve Karaman üçüncü sırayı aldı. İlimizden katılan Isparta Yıldızspor kulübü sporcumuz Medine Ünsal 44 kg'da Türkiye 2’cisi oldu. Geleneksel Spor dallarında Isparta adına gelen ilk Türkiye derecesi olup Yıldızspor geleneksel Spor dallarında da adından söz ettirdi. Burada emeği geçen Yıldız Spor kulübü Başkanı Halil Yıldız, çalıştırıcı Nazmi Toker ortaokulu müdür yardımcısı Gökmen Çelik Ozan Çalap ve İdari anlamda destekleyen Nazmi Toker Ortaokulu Müdürü Mustan Güngör. Bundan sonraki süreçte altyapı çalışmaları devam etmekte olup minikler ve yıldızlar kategorisinde daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.