Medya Çalışanlarının Yanındayız

Medya Çalışanlarının Yanındayız

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2021 10:37
Medya Çalışanlarının Yanındayız

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Gökgöz mesajında; “Dünyada, ülkemizde ve ilimizde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna doğru, tarafsız ve objektif olarak ulaştırılması görevini yerine getirirken mesleki ilkelerinden ayrılmayan gazetecilerimiz, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biridirler.

Uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden fedakarca çalışan, Isparta’mızın ve hemşehrilerimizin en doğal hakkı olan doğru bilgi, ilkeli haber, görüntü ve gelişmeleri zamanında almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olan, çok değerli basın mensuplarımızı haber alma özgürlüğüne sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.

Böyle fedakar bir mesleği icra eden tüm gazeteci kardeşlerimizin daha önce olduğu gibi, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Başta gece gündüz Isparta’mız için çalışan yerel basınımız olmak üzere bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü‘nü tebrik ediyor, görevlerini yerine getirirken hayatını kaybeden basın mensuplarına Allah’tan rahmet, hayatta olanlara aileleri ile birlikte sağlık, esenlik ve mutluluklar temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.