Mehmet Ali Şahin Isparta’da Gül Topladı

Mehmet Ali Şahin, Gönen’in Güneykent beldesindeki gül bahçelerinde gül topladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2014 10:35
Mehmet Ali Şahin Isparta’da Gül Topladı

Mehmet Ali Şahin, Gönen'in Güneykent beldesindeki gül bahçelerinde gül topladı. Bir milyon tomurcuktan bir kilogram gül yağı elde edildiğini öğrenince şaşıran Şahin:- "Gülün dikene katlanması onu güzel kokulu yaptı"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Isparta'da gül bahçesini gezerek, gül topladı.

Şahin, 2. Uluslararası Davraz Kongresi için geldiği Isparta'da Havalimanı Kavşağı'nda Isparta Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel ve parti teşkilatı tarafından karşılandı.

Gönen ilçesine bağlı Güneykent beldesindeki gül bahçelerini gezen Şahin, önüne taktığı torba ile gül topladı. Şahin, burada parfüm devlerinin kalıcı olarak kullandıkları gül yağının çok değerli ve 1 milyon tomurcuktan 1 kilogram gül yağı elde edildiğini öğrenince şaşırdı.

Isparta gülünün çok güzel kokuya sahip olduğunu dile getiren Şahin, "Hayat her zaman düz, hoş ve hoşumuza giden şekilde gelişmiyor. Bunun da güzel bir nasihatıdır. Dolayısıyla bir takım acılara katlanırsanız bunun da mükafatı vardır. Gülün dikene katlanması onu güzel kokulu yaptı" dedi.

Şahin, Isparta gülü hakkında da Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün'den bilgi aldı. Gözgün, Japonya, Singapur, Tayvan, Malezya'dan heyetlerin Isparta'ya gelip, Isparta gülü üzerine çalışma yaptıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.