Mehmet Or’dan Basın Bayramı Mesajı

Emniyet Müdürü Mehmet Or, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2013 14:12
Mehmet Or’dan Basın Bayramı Mesajı

Basın bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Emniyet Müdür Or, “Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın; toplumsal bilinci güçlendiren, kamuoyunu aydınlatan, demokrasinin yaşaması ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir.

Basın yayın kuruluşları doğru, ilkeli ve etik değerlere saygılı görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren, nitelikli haberleri sayesinde yöneticiler ile halk arasında sağlam ve etkili iletişim kurmak suretiyle halkımızın gerçekleri öğrenme hakkına katkıda bulunarak önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir.

Basının şiarı; Milletin gücü, hukukun üstünlüğü ve ileri demokrasinin kurallarının benimsenerek savunuculuğudur.

Bu vesileyle; ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, radyo ve televizyonlarımız ile yaygın gazete ve ajansların temsilciliğini yapan, tüm basın mensuplarının Basın Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.