Mehmet Özgür Altınbaşak’ta

Altınbaşaklılar ‘Kollama’ dizisinin Necip Amir’i , ‘Suskunlar’ dizisinin Takoz İrfan’ı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin Korkutelili Lütfü Paşa’sı Mehmet Özgür’le buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2013 20:39
Mehmet Özgür Altınbaşak’ta

Programa önce Özel Altınbaşak Sav Sosyal Tesisleri’nde başlayan Özgür , öğleden sonra programa Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Lisesi’nde devam etti. İlk program için Sav Sosyal Tesisleri’ne büyük bir alkış ve tezahüratla giren Özgür , öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları samimiyetle cevapladı.

Programın sonunda okul tarafından kendisine verilen hediyeleri kabul ederek öğrencilere imza dağıttı. Özgür, Sav Sosyal Tesisleri’nden ‘Takoz’ tezahüratlarıyla uğurlandı. Öğleden sonraki ikinci oturumda ise kız öğrencilerle sohbet eden Özgür, programın sonunda kız öğrencilerin yoğun isteği üzerine ‘Takoz İrfan’ taklidi yaptıktan sonra öğrencilerle fotoğraf çekinerek programı tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.