Mehmetçiğe Destek Her Yerde

Mehmetçiğe Destek Her Yerde

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2019 10:43
Mehmetçiğe Destek Her Yerde

Ispartasporlu futbolcular Yatağanspor ile oynadıkları maç öncesi sahaya ‘Barış Pınarı Harekatında Mehmetçiğimizin yanındayız’ pankartı ile çıktılar.

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin dördüncü haftasında Isparta Atatürk Stadyumunda Yatağanspor ile karşı karşıya geldi. Önceki gün saat 15.00’te başlayan maçı; Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve diğer protokol üyeleri ve yaklaşık iki bin dolayında taraftar izledi.

FUTBOLCULARDAN
MEHMETÇİĞE; “YANINIZDAYIZ”
Söz konusu maç öncesi futbolcular Barış Pınarı Harekatı'na desteklerini göstererek, ‘Barış Pınarı Harekatında Mehmetçiğimizin yanındayız’ pankartı ile çıktılar. Öte yandan taraftarlar da maç boyunca ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak ve yaptıkları tezahüratlarla Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçiğe destek verdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.