Meireles İsyan Etti! "Saçım, Sakalım..."

F.Bahçe'yi Dünya Kupası'nda temsil edecek yıldızlardan Meireles, sürekli olarak saha dışı eleştirilere maruz kalmaktan şikayetçi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2014 12:28
Meireles İsyan Etti! "Saçım, Sakalım..."

Sadece F.Bahçe'nin değil, Türkiye'nin de en kariyerli futbolcularının başında gelen Raul Meireles, futbol dışı eleştirelere maruz kalmasına isyan etti.

Sürekli olarak saçıyla, sakalıyla ve sıra dışı tarzıyla gündeme gelmekten rahatsız olan Portekizli yıldız, futboluyla konuşulmak istiyor. Yaptığı sezon değerlendirmesinde başkan Aziz Yıldırım'a övgüler yağdıran tecrübeli orta saha, transfer iddialarıyla ilgili ise şunları söyledi:

"İyi bir sezon oldu. Aile gibi takım gibi oynadık. Ligi kazandık, şampiyon olduk. Önemli olan da buydu zaten. Mesleğimizin bir parçası olarak zaman zaman iyi zaman zaman kötü olabiliyoruz. Bu futbolun içinde olan bir durum. İnişler çıkışlar sporculuğun doğasında var. Her zaman önemli olan bireysel performanslar değil, grup performansıdır. Sonuçta biz şampiyon olduk. Kendi performansımı çok fazla düşünmüyorum asla çok öne çıkarmıyorum. Takımınperformansı önce gelir. Takımın performansının iyi olduğu yerde benim performansımın hiçbir önemi yok.

Bu sezon Avrupa'da yoktuk. Orada olmayı hak ediyoruz. Sahada gösterdiğimiz performanslaaldığımız sonuçla Şampiyonlar Ligi'nde olmayı hak eden taraf biriz. Kupayı biz kaldırdık. Ancak bu performanstan sonra herkes için büyük bir utanç.

'BAŞKAN BİZİM BABAMIZ'
Başkan bizim için gerçek bir baba, gerçek bir lider. Sıkıntılarımızda bize yardımcı olan, yolgösteren, gerekli zamanda gerekli uyarıları yapan. Bütün tutkusuyla beraber Fenerbahçe için vazgeçilmez bir insan.
F.Bahçe'ye geldiğimden beri maalesef transfer iddiaları kol geziyor. Transferim olmazsa, saçım, sakalım, dövmelerim... Ancak bunların hiçbiri gerçek değil. F.Bahçe'yle 2 yıl daha sözleşmem var. Buradan ayrılmayı düşünmüyorum."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.