Melikler Köprüsü 17 Milyona Mal Oldu

Melikler Köprüsü 17 Milyona Mal Oldu

Yayınlanma:
Melikler Köprüsü 17 Milyona Mal Oldu

Sütçüler Çandır, Melihler, Şehler bölgesinin 40 yıldır peşinden koştukları köprü projesi neredeyse tamamlanmak üzere. Sütçüler'in Yazılı Kanyon, Çandır, Melihler, Şehler gibi turizm bölgesini Dereboğazı Yolu'na dolayısıyla Isparta ve Antalya'ya kolaylıkla bağlayan köprü neredeyse tamamlanmak üzere. Köprünün 50 metre uzunluğundaki krişleri de dünden itibaren yerleştirilmeye başlandı. Melikler Köprüsü, mayıs ayından itibaren trafiğe açılacak.
 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Köprü ve yollarıyla birlikte yatırımın 17 milyon TL'ye malolduğunu belirten Bilgiç, bu köprünün bölgeye önemli katkı sağlayacağını söyledi. Yazılı Kanyon'un görülmeye değer bir yer olduğunu belirten Bilgiç, Melihler Köprüsü ile Çandır bölgesinden Isparta'ya 30 dakikada, Antalya'ya 45 dakikada ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.