Memleket Partisi Merkez İlçe'de Kadınlar Ön Planda

Memleket Partisi Merkez İlçe'de Kadınlar Ön Planda

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2021 15:57
Memleket Partisi Merkez İlçe'de Kadınlar Ön Planda

Memleket Partisi Merkez İlçe teşkilatı Meliha Yıldırım başkanlığında oluşturuldu. 17 kişiden oluşan Merkez İlçe yönetiminin 8’inin kadın olması dikkat çekerken, Yönetim Kurulu tanıtım toplantısında çocuk istismarına tepki ön plana çıktı.

Meliha Yıldırım başkanlığında oluşturulan Memleket Partisi Merkez İlçe teşkilatı yönetim kurulu tanıtım toplantısı yaptı.

17 kişiden oluşan yönetim kurulunun 8’inin kadın olması dikkat çekerken tanıtım toplantısında Elmalı Davası üzerinden çocuk istismarına tepki ön plana çıktı. Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak, Merkez İlçe Yönetiminin partisinin Genel Merkezi tarafından onaylandığını belirterek “Meliha Yıldırım hanımefendi liderliğinde Merkez İlçe teşkilatımızı oluşturduk. Memleket Partisi tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da gümbür gümdür gelmektedir” dedi.

Memleket Partisi’nin çiçeği burnunda Merkez İlçe Başkanı Meliha Yıldırım da tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “Görev yazımızın gelmesiyle birlikte hemen yönetim kurulumuzu oluşturduk. 17 kişilik yönetim kurulumuzda 8 kadının yer alması da bizi oldukça mutlu etti” dedi.

Toplumda ciddi bir kamplaşmanın söz konusu olduğunu dile getiren Meliha Yıldırım “Toplum yıllardır, tek parti yönetimi tarafından kutuplaştırılıyor, kamplaştırılıyor. Değerlerinden uzaklaştırılan bir toplum oluşturdular. Biz yönetilemeyen bir memleketi yönetmeye talibiz ve bu yolda hep birlikteyiz” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, kamuoyunda infial yaratan ve Elmalı Davası olarak anılan, çocuk istismarı davasına da göndermede bulunarak Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin de söylediği gibi; "Çocukların minicik elleriyle çizdiklerini görmediniz mi? Ne çocuklarımızı koruyabildiniz ne de haklarını savunabildiniz. Çocuklarımızın ahı yerde kalmayacak" dedi.  

Meliha Yıldırım Başkanlığında oluşturulan Memleket Partisi’nin Merkez İlçe Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı; Memduh Dereli (Bşk Yrd.), İbrahim Akça (Bşk. Yrd.), Ramazan Erdem, Satı Şanlı, Osman Tekeli, Adil Erdem, Sevilay Erhan, Uğur Yaltırak, Fatma Doğan, Zülgü Şimşek, Ünal Çelik, Necla Dönmez, Aycan Mert, Mehmet Güngör, Halit Daldal, Fatma Eryılmaz

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.