Memleketimiz Güzel Olsun Diye…

Memleketimiz Güzel Olsun Diye…

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2017 13:11
Memleketimiz Güzel Olsun Diye…

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce mahallelerdeki sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarına Hisar Mahallesinde 7 km uzunluğuna sahip toplam 36 sokakta devam ediyor.

 

Çalışmalar kapsamında tüm sokaklardaki altyapılar tek tek kontrol edilerek, eksiklikler giderilirken, dayanıklı asfalt çalışmaları da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler gece de çalışarak sokakların asfaltlama işlerini sürdürüyor. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Hisar Mahallesinde devam eden gece asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Günaydın, mahallede 36 sokağın bulunduğunu ve bu mahallenin bitirilmesi için 15 günlük bir planlamanın yapıldığını hatırlatarak, çalışmaların 3 gün öncesinden bitirilebileceğini söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kurtuluş Mahallesindeki yapım hızının, Hisar Mahallesinde de devam ettiğini aktardı. Başkan Günaydın, gece çalışmalarının da hıza büyük katkısının bulunduğunu dile getirdi. Gece çalışmalarında verimin daha yüksek olduğunu bunun nedenleri arasında trafik yoğunluğunun bulunmaması ve nakliyenin daha hızlı yapılmasının da yer aldığını kaydeden Günaydın, “Böylesine hızlı çalışınca Hisar’da da iş hızının güzel gitmesi bizleri neşelendiriyor. Kurtuluş Mahallesinde ‘Tüm Isparta’yı bu kış bitirebiliriz düşüncesi doğdu’ demiştim. Burayı da görünce bu düşüncemiz daha da arttı. Mahallemizi planladığımız yapım gününden birkaç gün öne daha bitirme durumuna sahibiz. Hisar Mahallemizde planlamalarımızın 12.gününde bitirilecek. Mahallemizde daha önce oluşan su birikintileri ve diğer tüm sorunları gideriliyor, memleketimiz güzel olsun düşüncesini taşıyoruz. Bu çalışmalarımızın başta Hisar Mahallesi sakinlerimiz olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Belediye Başkanı Günaydın’ın incelemelerine eşlik eden Hisar Mahallesi Muhtarı Mehmet Alyüz de “Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız” görüşlerinde bulundu. 

Belediye Başkanı Günaydın’a mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden mahalle sakini İbrahim Demirkazık da, “Bunca yapılan hizmete teşekkür etmek gerekiyor. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Çalışmalarının devamını diliyoruz. Hisar Mahallesi olarak mutluyuz, memnunuz. Başkanımıza çalışma gücü ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum