Memleketimize Hizmet Noktasında Beraberiz

Aksu Kaymakamı İbrahim Özdel, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Memleketimize Hizmet Noktasında Beraberiz

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Aksulu olduğunu hatırlatan Kaymakam İbrahim Özdel, Günaydın’ın doğduğu ve bir süre ikamet ettiği ilçesine büyük önem verdiğini söyledi.

Aksu Kaymakamı İbrahim Özdel, gelecekte ilçenin konumu ile ilgili olarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını dile getirirken, yaz aylarında ilçeye yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak Başkan Günaydın’a bilgiler verdi. Özdel, “İlçemizin en küçük işlerinde bile Başkanımızın yanımızda olması bizlere cesaret veriyor. Aksu İlçemiz doğa güzellikleri ile de alternatif turizm merkezlerinden birisi haline gelecek” dedi.

25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde geçen yıl ilkini düzenledikleri Aksu Kaymakamlığı Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın bu yıl da devam ettirileceğini söyleyen Kaymakam İbrahim Özdel, yine bu yıl ilk defa Yamaç Paraşütü Yarışmalarının düzenleneceğini ifade etti. Her yıl Dedegöl’de düzenlenen Dağcılık Şenlikleri’nin de bu yıl 25-26 Mayıs’ta gerçekleştirileceğini belirten Kaymakam Özdel, yapılacak bu etkinliklere Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı davet etti.

Kendisinin doğduğu ilçede İbrahim Özdel’in kaymakamlık görevini sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Kaymakam Özdel’in vizyon sahibi, proje üreten bir vasfa sahip olduğunu dile getirdi. Kendisine gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ve Kaymakam İbrahim Özdel’e teşekkür eden Başkan Günaydın, “Elimizden gelen desteği vereceğiz.

Memleketimize hizmet noktasında beraberiz. Küçük bir ilçede böyle güzel etkinlikler yapabilmek kolay değil. Sayın Kaymakamımızı memleketimize ve ülkemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.