Memleketinde Kalp Krizi Geçiren Astsubay Öldü

Isparta'dan yıllık iznini geçirmek için memleketi Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne gelen Piyade Astsubay 42 yaşındaki Saygı Sarı, Adrasan Beldesi'nde yüzdüğü sırada kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2011 11:15
Memleketinde Kalp Krizi Geçiren Astsubay Öldü

Kumluca'ya bağlı Adrasan Beldesi'nde ailesiyle birlikte tatilini geçiren Astsubay Saygı Sarı, bugün Adrasan sahiline gitti. Sahilde güneşlenen Sarı, serinlemek için girdiği denizde yüzerken kalp krizi geçirdi. Çevredekiler tarafından denizden çıkarılan Sarı, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Saygı Sarı için Hazırkahya Köyü'de askeri tören düzenlendi. Törene,Kumluca Kaymakamı Salih Işık,Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanı Tuğgeneral Necati Tekin, Antalya İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Osman Koşar, İlçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, Sarı'nın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kumluca Müftüsü Mehmet Yaman tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Sarı'nın cenazesi askerlerin omuzlarında Hızırkahya Köy Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Cenaze töreninde Sarı'nın eşi Hülya, annesi Döndü ve çocukları 17 yaşındaki Messelina ile 12 yaşındaki Rumeysa uzun süre gözyaşı döktü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.