Memur Adayları Dikkat! Kurum Kurum Dolaşmaya Son!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonrasında tek tek kurum ilanlarını araştıran adaylar, artık bilgilere tek bir portal üzerinden ulaşabilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2013 10:08
Memur Adayları Dikkat! Kurum Kurum Dolaşmaya Son!

Devlet Personel Başkanlığı (DPB), kamuya ait tümpersonel ilanlarının yer alacağı bir sistem üzerindeçalışıyor. Yürütülen çalışmanın 2014 yılında tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor. Özelyazılım hazırlanan sistem, hem kurumlar hem de memur adaylarının işini kolaylaştıracak. Mevcutsistemde ilanlar, kurumlar tarafından yapılıyor.

HER ŞEYE ULAŞMAK MÜMKÜN
Memur adaylarının önemli bir kısmı ise bu ilanlarıfark etmediğinden sıkıntı yaşıyor. Devlet PersonelBaşkanlığı'nın yürüttüğü hazırlık tamamlandığında, bütün kamu kurumlarının ilanları, hazırlanacak portalda, tek noktadan yayımlanmış olacak.

Yazılım ve altyapı çalışmasıtamamlandığında, hangi kadroların açıldığı, başvuru şartları, kaç kişinin alınacağı, hizmetebaşlanacak yerler, istihdam bilgileri portalda yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.