Memur Olmak İsteyen Engellilere Danışmanlık

Yalvaç Anadolu Özürlüleri Yardımlaşma Dayanışma ve İletişim Derneği, memur olmak için tercih yapacak engellilere rehberlik ve danışmanlık hizmeti verecek.

Yayınlanma:
Memur Olmak İsteyen Engellilere Danışmanlık

Yalvaç ilçesinde faaliyet gösteren Yalvaç Anadolu Özürlüleri Yardımlaşma Dayanışma ve İletişim Derneği, 27 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçlarına göre yapılacak tercih işlemleri için danışmanlık ve rehberlik hizmeti vereceğini duyurdu.

Konuyla ilgili olarak dernekten şu açıklama yapıldı:

"Bu yıl nisan ayında gerçekleştirilen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre yapılacak olan tercih işlemleri 27 Ağustos - 5 Eylül 2014 tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden alinacaktır.
DPB'nin yamladığı verilere göre; Ortaogretim 1428, Önlisans 1009, Lisans 1480, İlköğretim/ilkokul/ortaokul 129, ilköğretim/ortaokul 105 olmak üzere toplam 4151 engelli memur istihdam edilecektir.
Söz konusu tercih işlemleri için 27 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında Yalvaç Anadolu Özürlüleri Yardımlaşma Dayanışma ve İletişim Derneği büromuzda rehberlik ve danışmanlık hizmeti verilecektir. Yararlanmak isteyen engelli vatandaşlarımız dernek büromuzu ziyaret edebilir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.