Memur – Sen Emperyalizme Karşı Meydanlara İniyor

Memur – Sen Emperyalizme Karşı Meydanlara İniyor

Yayınlanma:
Memur – Sen Emperyalizme Karşı Meydanlara İniyor

TSK tarafından gerçekleştirilen ‘Zeytin Dalı’ Harekatı’na destek olmak, Emparyalizm ve eli kanlı terör örgütlerine karşı ülkemizin sürdürdüğü mücadeleyi desteklemek amacıyla, Isparta Memur – Sen İl Temsilciliği çatısı altındaki 12 sendika, bugün saat 12.45’te Mimar Sinan Camii önünde kitlesel basın açıklamasında bulunacak. 

Söz konusu eyleme tüm vatanseverleri beklediklerini ifade eden Memur – Sen İl Temsilcisi İhsan Arıcı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi ülkemizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütleri PKK/PYD-YPG ile DEAŞ’ın kontrolünde bulunan Suriye’nin Afrin kentine yönelik ‘Zeytin Dalı’ Harekatı’na 20 Ocak 2018 tarihinde başlanmıştı.

“HAREKATA DESTEK ÇIĞ GİBİ 

BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR” 

25 gün süredir devam eden ‘Zeytin Dalı’ Harekatı’na destek siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve sonuçta Türk Halkının destekleri çığ gibi büyüyerek devam ediyor. ‘Zeytin Dalı7 Harekatı’na destek olmak, Emparyalizm ve eli kanlı terör örgütlerine karşı ülkemizin sürdürdüğü mücadeleyi desteklemek amacıyla ‘Tüm Anadolu ayaktayız emperyalizme karşı savaştayız’ vurgusuyla 81 ilde eş zamanlı olarak kitlesel basın açıklaması yapılacaktır. 

BASIN AÇIKLAMASI MİMAR

SİNAN CAMİİ ÖNÜNDE 

Biz de Isparta Temsilciliği çatısı altındaki 12 sendika, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızın katılımıyla 14 Şubat Çarşamba günü saat 12.45’te Mimar Sinan Camisi önünde kitlesel basın açıklamasında bulunacağız” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.