Merak Edilen Sorunları Yanıtladı

ITSO’nun Temmuz Ayı meclis toplantısına katılan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, işadamlarının çalışmaları hakkında bilgiler alarak, Hızlı Tren, Teşvik ve daha birçok konuda soruları yanıtladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2013 15:12
Merak Edilen Sorunları Yanıtladı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz Ayı Meclis Toplantısı önceki gün yapıldı. Meclis Başkanı Osman Şahlan’ın yönettiği toplantıda meclis üyeleri hazır bulundu.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin genel kurulunda görevli olması dolayısıyla toplantıya katılamadı. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Çelik ve Genel Sekreter Erkan Ayan, meclis üyelerine faaliyetler ve yapılan projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Aylık Gelir-Gider Mizanın sunumu ve değerlendirilmesi, Meslek Komitesi çalışmalarının değerlendirilmesi ve Meclise Komitelerden sevk olunan konuların karara bağlanması, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Isparta Ekonomi Kampusu ortak hizmet binası yapım ve işletmesine dair iş ve işlemlerin değerlendirilmesi, Kozmetik ve gül ürünleri sektörünün sorunları, yapılan çalışmalar ve gül sektör kurulu oluşturulması konusunun değerlendirilmesi, Isparta – Antalya demiryolu projesinin durumu ve geleceği konusunun değerlendirilmesi gündemiyle toplanan ITSO Meclisi’nde Meclis Üyesi Süha Kaya, ITSO’nun kozmetik sektörüyle ilgili çalışmaları ve geçtiğimiz günlerde yapılan eğitim toplantısı ile Hızlı Tren Projesi hakkında bilgiler verdi.

Ardından Gül ve Kozmetik Sektörü ile ilgili Gül Sektör Kurulu ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Isparta Ekonomi Kampusu çalışmalarıyla ilgili de komisyon oluşturulmasına karar verildi.

Olağan Meclis’in gündeminin ardından ITSO Meclisi’ne Milletvekili Süreyya Bilgiç konuk olarak katıldı. Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun ile birlikte katılan Milletvekili Bilgiç, İşadamlarının sorunlarını dinledi. Meclis Başkanı Osman Şahlan ile Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Çelik, ITSO’nun üzerinde çalıştığı konular ve işadamlarının sıkıntılarıyla ilgili Milletvekili Bilgiç’e geniş bilgiler verdi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Milletvekili Bilgiç, Hızlı Tren Projesi, Teşvik konuları ve daha birçok konuda işadamlarının sorularını yanıtladı. İşadamlarıyla soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda Milletvekili Bilgiç, Isparta’nın geleceğiyle ilgili her konuda Ispartalı işadamlarının yanında olduğu mesajını vererek, “Bizim kapımız herkese açık birlikte hareket edip, çalışmalarımızı koordineli sürdürürsek Isparta için güzel şeyler olur.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını takip ediyoruz, yeni bir ekip, dinamik bir ekip Isparta için birşeyler yapmaya çalışılıyor. Bizde bir Ispartalı olarak Milletvekiliniz olarak her zaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekçisiyiz. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. ”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum