Meraklılar Isparta’da Buluşuyor

Meraklılar Isparta’da Buluşuyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2019 16:11
Meraklılar Isparta’da Buluşuyor

Özel Isparta Dünya Bilim Anaokulu, "Meraklılar Isparta'da Buluşuyor "sloganıyla panel, söyleşi ve atölye çalışmaları kapsamında eğitimcileri, öğrencileri ve velileri buluşturuyor.

Özel Isparta Dünya Bilim Anaokulu, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sosyal, duygusal gelişimlerini, problem çözme becerilerini, yaratıcı eğitim modelleriyle okul öncesi kazanımlarına uygun olarak mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek adına yola çıktı. Çocuk olmak demek, merak etmek, keşfetmek, kurgulamak, tasarlamak demektir. Bu bağlamda drama yöntemi ile zengin bir hayal dünyasına sahip olmak, duygularını doğru ifade edebilmek, ritmik zekayı geliştirerek beceri atölyelerinde olmak demektir.

Bu hedefler doğrultusunda önemli olan unsurlardan biri de öğrenen yetişkinler olabilmektir. Çocuklarla, çocuktan öğrenebilmektir. Bu amaçla Özel Isparta Dünya Bilim Anaokulu tüm eğitimcileri, anne-babaları,eğitime gönül verenleri "Meraklılar Isparta'da Buluşuyor "sloganıyla panel, söyleşi ve atölye çalışmaları kapsamında buluşturuyor.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla bu buluşma zeminini daha da güçlendirdi. Milli Eğitim Bakanlığının 2023 eğitim vizyonunu kapsamında eğitimi ve öğretimi geliştirme çalışmalarında da vurgulanan eğitimin bir bütün olduğu ve öğrenen yetişkinler olmanın önemine destek vermek amaçlanıyor.

Panel ve Söyleşi, 26 Nisan Cuma akşamı Isparta Tevhit Akkan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Prof.Dr.Fuat Sezgin konferans salonunda ‘Öğretmek mi Öğrenmek mi’ üst başlığıyla yapılacak, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım’ın açılış konuşması ile başlayacak. Söyleşiye farklı alanlarda uzman eğitimcilerden Özlem Gökbulut, Yılmaz Erdal, Serdar Solkun ve Ebru Turan Vural konuşmacı olarak katılacak.

27-28 Nisan tarihlerinde eğitimci Güney Çınar, Oktay Ön, Ali Kırkar, Ayfer Artaç, Seda Özensoy ‘un katılımlarıyla Isparta Dünya Bilim Anaokulu Kepeci Mah.114.cad.no:52 adresinde buluşma atölyeleri gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.