Merdiven Altı Isparta'nın Adını Kirletiyor

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Isparta'dan iki firma olduğunu ve bu firmaların merdiven altı üretim yaparak Isparta'nın adını lekelediğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2012 10:41
Merdiven Altı Isparta'nın Adını Kirletiyor

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü Denetim Hizmetleri Daire başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün açıkladığı piyasa gözetim ve denetim faaliyetleri sonucunda Isparta'dan iki firma olduğunu ve bu firmaların merdiven altı üretim yaparak Isparta'nın adını lekelediğini söyledi.

Bakanlıkça yapılan denetimlerde Gülbirlik ürünü Rosense’de hiçbir olumsuz sonuca rastlanmadığını belirten Çelik, “Buda Rosense ürünlerimizin sağlıklı ve uygun ürünleri olduğunun tescilidir” dedi.

Merdiven altı üretimin olumsuz sonuçlar doğuracağını uzun yıllardır söylememize rağmen dikkate alınmamıştır diyen Gülbirlik Genel Müdürü Çelik, “merdiven altı, sağlıksız ve uygunsuz koşullarda yapılan üretimin Isparta’mıza ve gül orijinli kozmetik sektörüne zarar vereceğini söylememize rağmen uyarılar dikkate alınmamış ve sağlıksız üretime devam edilmiştir” ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.