Merhum Üstün’ün, Bir Hayali Daha Gerçekleşti

Merhum Üstün’ün, Bir Hayali Daha Gerçekleşti

Yayınlanma:
Merhum Üstün’ün, Bir Hayali Daha Gerçekleşti

Sütçüler’in unutulmayan Belediye eski Başkanı Merhum Mustafa Üstün’ün bir hayali daha gerçekleşti. Belediye başkanlığı döneminde ilçeye birçok hizmet getirilmesini sağlayan merhum Üstün’ün en çok istediği, hayali olan hizmet ise Sütçüler – Antalya Gebiz yolunun yapılarak asfaltlanmasıyda. Üstün’ün bu hayali de artk gerçekleşti.

Söz konusu yolun Isparta sınırında kalan 15 kilometrelik bölümü İl Özel İdaresi tarafından asfaltlandı.

Sütçüler – Antalya istikametini kullanan sürücülerin tercih ettiği güzergah özel idare ekiplerinin yoğun çalışması neticesinde asfaltlanarak halkın kullanımına sunuldu.

Yolun asfaltlanmasıyla birlikte Sütçüler – Antalya Gebiz arasındaki mesafe 1 saat 20 dakikaya inmiş oldu.

Asfaltlanan yolda incelemelerde bulunan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, bu yolun yapılmasının Sütçüler Belediyesi eski Başkanı merhum Mustafa Üstün’ün hayali olduğunu, belirterek, “Bu hayalin gerçekleşmesinden dolayı memnunuz. İl Genel meclisi ve Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yazın bu bölgenin trafiği yoğun oluyor. Vatandaşlarımız artık ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilirler” dedi.    

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.