Merko’dan Yeni Atılım

1970 yılında kurulan ve 1973 yılında aktif olarak faaliyete geçen MERKO, yarın Gökçay Şubesi’nin açılışını yapacak.

Yayınlanma:
Merko’dan Yeni Atılım

Kooperatif serüvenine 1970 yılında başlayan MERKO, 1973 yılından bu yana aktif faaliyetlerini sürdürüyor. İlk olarak Ispartalıların odun ve kömür ihtiyacını karşılamak için kurulan MERKO, daha sonra gıda sektörüne de girerek ürün yelpazesini geliştirmişti.

2013 yılının Ağustos ayında temeli atılan ve kısa sürede tamamlanan yeni şubesini GÖKÇAY MERKO’nun açılışı ise yarın yapılacak.

Konuyla ilgili gazetecilere bilgi veren MERKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, Eski Sümerbank Caddesi’nde açılacak olan yeni şubenin 400 metrekare üzerine kurulduğunu ve 4 katlı bir kompleks olduğunu kaydetti.

Alt katın AVM şeklinde hizmet vereceğini ve üst katların da stüdyo daireler olarak kiralanacağını aktaran Özdemir, yatırımın ortalama 1 milyon 300 bin TL’ye mal olduğu bilgisini verdi.

500 üyesi MERKO’nun bir şirket değil, kooperatif olduğunun altını çizen Özdemir, MERKO’nun Türkiye’de emsali olmayan bir çalışma tarzı içerisinde olduğunu ifade etti.



MERKO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özkan ise “3 yıldır vizyonumuz küçülerek büyümek. İlk bakışta biraz yadırganabilir. Ama mahallelerde spot mağazalar yapmak istiyoruz. Büyük mağazalar yerine mahallelerde küçük spot mağazalarla hizmeti halkımıza sunmak istiyoruz. MERKO’nun şube sayısını 5 yıllık bir zaman diliminde de 5 misli artırma hedefiyle çalışıyoruz” dedi.

MERKO GÖKÇAY Şubesi 13 Haziran Cuma günü saat 15:00’de Eski Sümerbank Caddesi Atanur Göz Hastanesi altında hizmete açılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum