Merve Kuyu Gökkubbe'yi Değerlendirdi

Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, Gökkube Kongre ve Fuar Alanı'nın çökmesiyle ilgili olarak sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir değerlendirme yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2013 19:07
Merve Kuyu Gökkubbe'yi Değerlendirdi

Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, Gökkube Kongre ve Fuar Alanı'nın çökmesiyle ilgili olarak sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir değerlendirme yaptı.

İŞTE O DEĞERLENDİRME
(Anlam bozukluklarına meydan vermemek için o değerlendirmeye olduğu gibi yayınlıyoruz. İmla ve yazım yanlışları Sayın Merve Kuyu'ya aittir)

GÖKKUBBE PROJESİ ÇÖKTÜ.....ÇOK ŞAŞIRMADIM, DEFALARCA FARKLI PLATFORMLARDA SIKINTILI BİR PROJE OLDUĞUNU DİLE GETİRİYORDUK. ANCAK SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ELEŞTİRDİĞİMİZ HER PROJESİNDE YAPTIĞI EGOSU YÜKSEK AÇIKLAMALARINDA OLDUĞU GİBİ, 'BEN BU İŞİN UZMANIYIM, BEN BİLİRİM, ONLAR BİLMEZ, HEM MÜHENDİSİM, HEM MİMARIM, HEM PLANCIYIM....' AÇIKLAMALARI KULAKLARIMDA ÇINLIYOR HALA..... AMA SONUÇ YİNE HÜSRAN....BAŞKANIN ÜSTÜN HAYALDÜNYASIYLA YAPTIĞI HER İŞTE BENZER SÜREÇLER YAŞANIYOR MAALESEF, YA MEVZUAT ATLANIYOR, YA PROJE HATALI OLUYOR V.S.V.S.....ISPARTAMIZ ADINA ÜZÜNTÜYLE İZLİYORUM YAŞANANLARI.....ALLAH'TAN SADECE MADDİ KAYIP VAR....CAN KAYBI OLMAMASI SEVİNDİRİCİ, YA İÇİNDE YÜZLERCE İNSAN OLAN BİR FUAR ANINDA GÖÇSEYDİ, NE OLURDU?? BEN BİLİRİM, BEN YAPTIM OLDUYLA OLMAMALI, BU KADAR BASİTMİ BU İŞLER...ALLAH KORUDU, TÜM ISPARTA'YA GEÇMİŞ OLSUN ....

ÇOK GÜZEL VE MANİDAR BİR SÖZ GELDİ AKLIMA 'AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ'......

daha önce defalarca dile getirdiğim ve son olarak 02.07.2013 tarihli basın açıklamamdan alıntıdır..........ANCAK SAYIN BAŞKANIN ŞEHRİMİZ İÇİN ŞAHSİ KARARLARIYLA HAREKET EDEREK ÜRETTİĞİ VE BUNDAN SONRAKİ ÜRETECEĞİ MİMARİ PROJELERİNİN PROJE AŞAMASINDA MERCEK ALTINA ALINMASININ GEREKLİ OLDUĞU NOKTASINA ÖZELLİKLE DİKKAT ÇEKMEYİ KAMU YARARI ADINA BİR BORÇ OLARAK GÖRDÜĞÜMÜ BELİRTMEK İSTERİM. BU BAĞLAMDA ISPARTA BELEDİYESİNİN ŞAHSA AİT BİR MİMARLIK OFİSİNDEN ÇOK ÖTE ISPARTAYA GÖNÜL VEREN, HİZMET VEREN VE ISPARTADA YAŞAMAKTA OLAN HERKESİN HAK SAHİBİ OLDUĞU BİR KURUM OLDUĞUNA DA ÖZELLİKLE DİKKAT ÇEKMEK İSTERİM.....

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum