Merve Kuyu Neden Aday Adayı Olmadığını Açıkladı

Merve Kuyu, neden aday adayı olmadığını açıkladı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2011 15:33
Merve Kuyu Neden Aday Adayı Olmadığını Açıkladı

Merve Kuyu, neden aday adayı olmadığı hakkında bir açıklama yayınladı:

Mimarlar Odası MYK’sı ile yapmış olduğum istişare sonucu MYK’nın, Mimarlar Odasındaki çalışma arkadaşlarımın, üyelerimin ve siyasi büyüklerimin Isparta Mimarlar Odası Başkanlığı görevinde hizmet etmeye devam etmem konusundaki bakış açısının bu kararımda etkili olduğunu belirtmek isterim.

Siyasete günübirlik hesaplarla girmediğini her ortamda üzerine basarak belirttiğim üzere; ‘Siyasete girme amacım; ülkemiz ve Isparta menfaatleri için hizmet etmek adına uzun soluklu bir yola girme kararıdır. Hangi konumda siyasete devam edeceğimi zaman, durum ve ortam belirleyecektir. Siyaset hizmet, emek ve gönül işidir. Milletvekilliği veya diğer bir unvan pazarlığıyla ve hırsıyla siyasette var olmayı etik ve samimi bulmadığımı defalarca belirtmiştim. Bu bağlamda mesleki ve siyasi çalışmalarım ülkemiz ve Isparta menfaatleri adına tüm enerjimle devam edecektir. Saygılarımla.”

Yüksek Mimar

Merve KUYU

Isparta Mimarlar Odası Başkanı

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Isparta İl Başkanı

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum