Merve Kuyu Siyasete Dair Neler Söyledi?

Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, yerel seçimlerde aday olup olmayacağı konusundaki siyaset kulislerine Kanal3 ekranlarından net bir cevap verdi: “Siyasetçilere yakın, siyasete uzağım”

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2013 09:26
Merve Kuyu Siyasete Dair Neler Söyledi?

Isparta Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, Kanal3’te yayınlanan 3. Boyut programında Saadettin Ulusoy ve Bora Tüfekli’nin sorularını yanıtladı. Adının sık sık ‘Belediye Başkan Adayı’ listelerinde geçtiği hatırlatılan Kuyu, ilk kez net bir cevap verdi. Kuyu, “Ben belediye seçimlerinde yada herhangi bir platformda siyaset düşünmüyorum.

Siyasette doğru olanın yanındayız. Ben konuya mesleki açısdan Isparta’nın çıkarları açısından bakıyorum. CHP, MHP, Ak Parti hiçbir partiyi ayırmadan doğru olan her konuda herkese yakınız. Bu anlamda siyasete çok gerek olduğunu düşünmüyorum. Biz bir meslek odasıyız ve bize ihtiyacı olan, bizden herhangi bir konuda yardım isteyen herkese yardım etmeye, fikirlerimizi sunmaya ve Isparta menfaatleri doğrultusunda çalışmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum