Meşhur Samsat Çiğköftecisi Şimdi Atabey’de

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi Samsat Çiğköfte Atabey’e şube açtı. İşletmeciliğini Ali Bayraktar’ın yaptığı Samsat Çiğköftecisi Atabey Halkına hizmet vermeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Eylül 2013 16:36
Meşhur Samsat Çiğköftecisi Şimdi Atabey’de

Son dönemde vazgeçilmez lezzetler arasına giren Çiğköfte’nin öncü isimlerinden olan Samsat Çiğköftecisi, Isparta’nın Atabey ilçesine açtığı şubesiyle Çiğköftenin lezzetini Atabey halkına ulaştırdı.

Ali Bayraktar’ın işletmeciliğini yaptığı Samsat Çiğköftecisi Atabey’de Cumhuriyet Meyndaı karşısında hizmet verecek. İşletmeci Ali Bayraktar, “Lezzet ve kaliteyi uygun fiyata sunmayı prensip edinen firmamız, yeni ürünler sunma konusunda sürekli olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Samat Çiğköftecisi yurdun dört tarafında bilinen bir marka haline gelmiştir. Atabeyli hemşerilerimizi bulezzetle buluşturmak bizi oldukça mutlu etti” dedi.ajans32

Bayraktar, “Misyonumuz, sağlıklı ve hijyenik ürünler sunmak, toptan kalite geleneği oluşturmak ve güler yüzle müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılamaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.