Meteoroloji Kuvvetli Yağış İçin Uyardı

Nisan ayında bastıran kar yerini kuvvetli yağışa bırakıyor. İşte kuvvetli yağışın beklendiği iller...

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2011 13:53
Meteoroloji Kuvvetli Yağış İçin Uyardı

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Marmara, Ege ve Antalya çevresinde kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Genel Müdürlük'ten açıklama'da Karadeniz'de yarın beklenen fırtına konusunda da vatandaşlar ve yetkililer uyarıldı.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Marmara ile İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Antalya, Isparta ve Eskişehir çevrelerinde kuvvetli kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Sabahın erken saatlerinde başlayıp akşama kadar sürmesi beklenen yağışlar nedeniyle olası sel ve su baskınlarına karşı vatandaşlar ve yetkililer uyarıldı.

Ayrıca, Batı ve Orta Karadeniz'de güneyli yönlerden orta kuvvette esmekte olan rüzgarın, yarın akşam saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak, Batı Karadeniz açıkları ile Orta Karadeniz'de batı ve güneybatı yönlerden 8 ila 10 kuvvetinde tam fırtınaya (70-100km/s) dönüşeceği bildirildi. Fırtınanın Cuma günü akşam saatlerine kadar etkili olması beklendiği belirtilirken, fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamaların yaşanabileceği ifade edidi. Vatandaş ve yetkililer yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.