Meteoroloji Uyardı!

Türkiye, pazar gününden itibaren ılık ve yağışlı sistemin etkisine girecek. Meteoroloji Isparta'nın içerisinde yer aldığı bazı illere sağanak yağış uyarısı yaptı.

Yayınlanma:
Meteoroloji Uyardı!

Türkiye'nin yarın (Pazar) gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin edildiği bildirildi.

Buna göre, ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ve çığ tehlikesine karşı tedbirli ve duyarlı olunması gerektiği kaydedildi.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, 03.01.2016 günü (yarın) Marmara, Ege, Batı Karadeniz, Eskişehir, Isparta, Burdur ve Hakkari çevreleri ile Antalya'nın batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin edildiği kaydedildi.

Kıyı Ege'de yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların; Trakyakesiminde yoğun kar, Ege kıyıları ile Çanakkale çevrelerinde ise kuvvetli sağanak yağış şeklinde görüleceği tahmin edildiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum