Meteoroloji'den 'Kuvvetli Yağış' Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun bazı bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü yağışın bugün ve yarın etkili olacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2014 13:18
Meteoroloji'den 'Kuvvetli Yağış' Uyarısı

Marmara VE İÇ Ege'DE KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT
Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatleri ile yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Marmara bölge geneli, Kütahya, Manisa,Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla ve Eskişehir ile İzmir ve Aydın'ın doğu kesimlerinde kuvvetli olması beklendiği açıklandı.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU'DA KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT Yarın, doğu bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Tunceli, Bingöl, Muş, Malatya, Elazığ, Adıyaman,Diyarbakır, Mardin ile Batman'ın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması beklendiği belirtildi.

GÜNEY KESİMLERDE KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT
Bugün, yurdun güney kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Karaman, Konya,Antalya'nın doğu ilçeleri ile Niğde'nin güney kesimlerinde; gece saatlerinden itibaren Isparta, Burdur ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli, gece saatlerinden sonra etkisini artırarak Antalya ve Mersinillerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.