Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, iç bölgelerde 3 ila 5 derecede azalırken, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2014 16:54
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, iç bölgelerde 3 ila 5 derecede azalırken, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacak. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu ile Mersin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Trakya, Afyon, Isparta, Burdur, Bilecik, Sakarya, Çanakkale veÇorum ile Samsun'un batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Rüzgar, güney ve batı yönlerden orta kuvvette, iç bölgeler ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli yarın İç Anadolu Bölgesi'nin güney ve doğusunda zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-
Meteoroloji, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Trakya, Afyon, Isparta, Burdur,Bilecik, Sakarya, Çanakkale ve Çorum ile Samsun'un batısında yerel olarak kuvvetli olmasını beklediğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

-KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI-
Rüzgarın; İç bölgeler ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli, İç Anadolu'nun güney ve doğusunda zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji vatandaşları uyardı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.